Wednesday, 8 February 2012

MENCARI SEMULA SEMANGAT KERJA YANG HILANG

Setelah bercuti selama 4 hari, hari ini merupakan hari pertama bekerja untuk minggu ni.. seperti biasa, selepas bercuti panjang, keadaan lemau akibat bercuti masih lagi berleluasa dalam diri dan hasilnya, satu kerja pun tak jadi.. adalah sikit kerja2 basic yang boleh dibuat hari ni..

Lepas ni, dah tak der cuti2 panjang ni.. yang paling last, bulan 5 nanti, tu pun kalau adalah nak amik cuti hari isnin sebab selasa tu hari pekerja.. pastu tunggulah sampai bulan 8.. huhu..

apapun cuti, cuti gak, tapi kerja kene siap, baru bleh merasai ketenangan ketika bercuti.. kalau tak memang tak senang duduk, ataupun kene kerja time cuti..  so, malas lah nak mengarut panjang2... see ya.. ciaoo

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima kasih.

Terima Kasih kerana sudi membaca blog aku yang tak seberapa ni...