Tuesday, 26 April 2011

Assalamualaikum.....

Malam ni, terasa sepi sekali, kerana tiada apa yang dapat menghiburkan hati, tengah boring2 tu, saja blogwalking, tengok blog orang pastu keluar masuk facebook, tengok youtube dan macam2lah..tengah syok layang youtube, tetiba plak teringat kat seseorang, seseorang yang telah lama aku lupakan(Payah betullah nak lupakan dier ni). biler teringat kat dier, mulalah teringat roket kertas(Roket kertas?) yang pernah aku baling pada dier, yang tertulis I LOVE U.. macam iklan cloud 9 tu.... hahahaha...

Aku tak nafikan dan aku tak boleh membohongi diri aku, sememangnya aku rindu kat dier, aku rindu senyuman dier, gelak tawanya. so suweeetla.. bagi aku dia tetap no 1 dan kalau didatangkan 1000 wanita cantik tahap model sekalipun, tak der siapa yang bisa menandinginya.. Persoalannya sekarang dimana dia sekarang? cari kat fb, friendster, tweeter, tagged, langsung tak jumpa, kemana dia pergi?

Andaikata, Dia dah berumahtangga, aku doakan kesejahteraan dunia dan akhirat. Semoga berbahagia bersama insan tersayang, andaikatalah dia membaca entri(dia tau ker aku ada blog) ni, aku nak mohon seribu kemaafan diatas segala kesilapan yang telah aku lakukan pada dirinya, dan aku maafkan segala kesilapan yang dia lakukan pada aku dari dunia sampai akhirat. Yang berlalu, biarkan berlalu, so, kehidupan hari ini harus diteruskan.

Wednesday, 6 April 2011

Hai blog .

Hai.. lamanyer tak tulis kat blog aku ni.. huhu.. sibuk la sejak akhir2 ni.. apa pun, hari ni nak tulis skit lah kat sini agar sentiasa kelihatan banyak... hahaha.. tu jer untuk hari ni... bye..
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima kasih.

Terima Kasih kerana sudi membaca blog aku yang tak seberapa ni...