Saturday, 14 January 2012

apa lagi nih...

saja2 mencoret sesuatu yang tah apa dan yang terlintas difikiran.. kalau ikutkan hati nak jer aku pergi mana untuk menghilangkan bosan.. tapi apakan daya kekangan kewangan yang menghalang aku berbuat demikian..

aku rasa nak wat penjenamaan semula blog aku yang tak best ni.. tapi aku tak der idea nak wat cam mana.. selalu gak tgk2, survey2 blog orang lain.. nak tiru2 gak blog2 tu.. tapi nak wat aper nak tiru2 ni.. so baik jadi diri sendiri.. blog tak der orang nak baca? haha lantaklah, aku buat blog ni pun sekadar suka2.. bukan untuk orang lain baca.. blog aku ni pun bukannya best sangat.. kalau ada anugerah blog paling palat sepanjang zaman, aku rasa aku patut dapat anugerah tu.. haha

apa aku merapu ni weh?

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima kasih.

Terima Kasih kerana sudi membaca blog aku yang tak seberapa ni...